Gjennomgang av Amigautstyr

Da var tiden kommet for å gå gjennom Amiga maskinene jeg har hatt lagret på loftet. Kjøpte over en periode på et år inn 4 forskjellige maskiner via ebay og finn, med hensikt å lage en skikkelig retrobule.

Etter noen runder opp og ned loftstrappen var alt utstyret kommet ned på kontoret.  Der fant jeg diverse utstyr, disketter, joysticker, ledninger, originalspill og rambrikker.

På loppemarket sist helg fikk jeg tak i en gammel «flatskjerm» med diverse innganger. Det er ihvertfall godt nok til jeg får tak i en original skjerm, eller noe som kan gjøre bildet bra på en LCD-skjerm.

4 rambrikker fra 4 maskiner kan kalles godt nok. Alle hadde batteri, og alle hadde skader fra batteriet. 3 av 4 brikker fungerte etter at batteriet var fjernet, skadene skylt med eddik og vasket med IPA.
Etter gjennomgang var dommen 2 fungerende, en død og en som ga fargekoder for en eller flere feil. Dette blir prosjektet fremover. Da jeg kjøpte maskinene hadde jeg kjøpt en gotek til amiga, og installert i ene maskinen.

Her var det nok å gripe fatt i. Har også kjøpt inn en rambrikke som må loddes, samt final cartridge III som loddesett. Skal øve meg litt mer på lodding før jeg begir meg ut på de. Så blir det recap på de som trengs, og feilsøking på de som ikke fungerte.

Author: retro

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *